Rabu, Februari 25, 2009

AYAT MESTI POWER

Secara semula jadinya, aku bukan lelaki romantik. Perempuan memang suka dengan lelaki romantik, jadinya aku kena belajar untuk jadi romantik. Don Juan ajar aku, "A simple SMS will go a long way." Dia bagi petua, sebelum tidur ucapkan selamat malam kepada Si Dia:
  1. Good night darling.
  2. Sweet dream sugar.
  3. Mimpikan abang tau.
Sebagai murid yang berdedikasi. Aku mesti lawan tok guru. Mesti buat lebih baik. Oleh itu, masa awek cun yang mengorat aku berkursus di Sabah, aku SMS dia jam 12 tengah malam.
Babeh, malam ni igaukan abang tau.
Amacam? Power tak ayat?

24 ulasan:

azie berkata...

ha ha ha

igau?

sampai jatoh katil nanti igaukan u
ahaha

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

Fuh...

Power ayatmu Tok..=)

Tok telah cover ketiga-tiga ayat tadi dalam satu ayat sahaja..=)

Princess Liyana berkata...

Good try..huhu..sweet;)but then i rasa i nak btolkan ckit..haha..maybe u bleh hantar msg gni kt awek cun..

'Baby, malam ni tidur mimpi abg ek. hahaha ;P

kalau igau, mahu jatuh katil si awek cun tu. huhu

Nadine berkata...

macam-macam....

Nizam.Ariff berkata...

sms je: sebelum tidur jgn lupe basuh kaki, sebelum tu pegi kencing dulu...

sabariah.noor berkata...

kalau boleh buat MMS sekali tok..baru lagi power..

tasikmerah berkata...

ye ke tok tak romantik...? :)


.

DeeN berkata...

Mengingau???
Bahaya tuh!
Hahahhahaaaa!!

Tok Rimau berkata...

azie,
ikat la kaki kat katil sebelum tidur.

zara,
memang terer mengayat.

ena,
Orang Labuan mesti copy dan hantar kat u.

nadine,
macam-macam ada.

nizam,
gsk gg jgn lupe.

sab,
switch on webcam terus biar dia tengok kita tido live. Tak payah tanya mentadak mentadu.

tasik,
x sungguh, orang x kata.

deen,
macam kerasukan la pulak ek.

♥CACA♥ berkata...

baik bang. tapi kalau saya je ngingau kan abg mcm tak aci je kan.
tapi, jgn la abg gatal2 ngingau saya. tak sanggup rsnye nk mentap muke abg mlm2 bute.

addyaholix berkata...

kau lebih romantik dari aku tok. haha!

Ladynoe™ berkata...

power power. nak lagik power, kasi tepuk bantal tiga kali sambil sebut nama. peh.

ahahahaha.
dah lama tak baca blog tok rimau. ingatkan private lagi.

"the curious case of tok rimau" tu tak tahan tu.

Pegawai Khalwat berkata...

oh yeahhhh

g h o s t berkata...

hehe kenapa "bAbeh"?
lain macam aja.

bebeh kot?

Ariana berkata...

mcm pernah dpt je ayat2 ni dlu2.haha!

dugongsenyum berkata...

"the curious case of tok rimau" <--- powernya tagline, hahaha

tentangseseorang berkata...

arrrrr susah aku nak definekan category untuk ayat ko tu tokR. ahahaha

mira zin berkata...

pergh..

ayat tu kalau dia tak terigau masa tido,maybe masa baca sms tu dia dah guling2 gelak dulu.

zeemi berkata...

Sila jangan hantar msg kat i. timo kasih.

Tok Rimau berkata...

Zeemi,
Tok nak hantar tapi tok tak ada nombor kamu.

Mira,
Gelak somersault lagi terer.

Terer,
Katergori Balada okay la.

Dugong,
Kau guna la Slumdogong Millionaire.

Ariana,
Siapa la agaknya yang bagi tu?

Ghost,
Ejaan baku.

Pegawai.
Yeyeahhhhh. Macam amuk da.

Lady,
Tok milik masyarakat sekarang. Tiada lagi pengswastaan blog.

Addy,
Romantik la sangat.

Caca,
Tok takut jadi Nightmare in Elm Street.

Hannah Sullivan berkata...

hahahaha...power2..tapi tak masyuk sangat

aku berkata...

"Babeh, malam ni igaukan abang tau"..

mcm ayat puak puak pertengahan jantina .. auww..

keylee daud berkata...

tok rimau sokalang sumer sudah boleh baca ka?...ayat mesti mahu power....u kan angel....hahha

Ilya Syafeena berkata...

hahaha.
igauan ngeri.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin