Ahad, Mac 22, 2009

BOLA CAT



Antara permainan yang dilabel sebagai extreme games adalah Paintball. Sebenarnya tidaklah extreme sangat. Main basketball atau bolasepak lebih senang cedera berbanding main paintball.

Yang extreme tentang paintball cuma bayaran mahalnya. RM50 untuk 200 biji peluru. Main dalam satu jam. Kalau layan wayang, lima cerita boleh tonton tu.

Hafiz main buat pertama kali. Dia tanya aku, sakit ke kalau kena tembak. Aku kata tak sakit. Setakat lebam-lebam macam love bite je. Yang sakitnya kepada yang kena tembak adalah masa dengar sesi cakap besar sambil gelak jin berlagak nak mampus oleh penembak-penembak selepas game habis. Biasalah.

16 ulasan:

Tok Rimau berkata...

First. :-P

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

ceh..Tpk buat first pada entri sendiri..mana boleh..huhuhu~

main bola cat ek Tok?
napa orang kat blog BM aku main bola lain ek?

huhuhuhu~

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

aku jadik sebagai 2nd and 3rd (nak jugak...)

Princess Liyana berkata...

ceh!komen first kt blog sendiri..huhuhu..

okla i komen yg ke4..haha ;P

mahal btol nak main game tu. orang byk duit je main game ni. ahaks ;P

pst: 5 wayang tu..byk ;P..ahaks..jom tgk movie..bosan..haha

miezi berkata...

tak boleh blah komen First tuh:-)

Abdullah berkata...

Bro...bahu gua bengkak gila kena tembak point blank dgn lan...adus...

terrarosa berkata...

orang yang selalu rasa nak terkencing bila main 'polis entri' rasanya tak payah main teruslah Bola Cat tu ...

apa pendapat Tok ?

azie berkata...

gilo tok kata diri sendiri first,ahahaha

jom main tembak2. kalau dapat tembak u tepat dekat hidung memang sedap. kepala tu bonus, dah lama rasa nak sekeh kepala u bila u berlagak2,kah kah kah

addyaholix berkata...

hensem ke yang komen 1st tu tok?
ceh!

famia berkata...

ehh..
rm50 utk 200 biji pellets?
uiyyoooo.. gile murahh.
kat mane ni?
tanamera ke?

BuRuuj berkata...

tok...tok... torkozut den! ingatkan ade orang len with the same name. hahaha....

Teringin nk main paintball.huhu...blanje sy leh? ala...tok kn kaya. hahaha....

tasikmerah berkata...

hahahahaha.... tak boleh blah ok gitu gaya!


.

Ariana Naziha Aris berkata...

paintball = bola cat

basketball = bola basket

handball = bola tangan??

rasso berkata...

sinikal sungguh pengomen satu tue...

tak leh handle... ha ha ha

Tok Rimau berkata...

Tok,
You are the first to arrive. But. This is not the Amazing Race.

Zara,
Bola satu ke Bola dua over.

Princes,
Tak bley. Jejaka Korea karate tengkuk Tok nanti.

Mieze,
Kalau pakai kapak, terbelah gak.

Abdullah,
Sapu minyak gamat. Tapi lu memang kool sebagai tentera 80an. Mesin masa lu rosak ke? ha ha ha.

Terra,
Dulu Tok memang champion jadi pencuri Polis Sentry.

Azie,
Bang bang, I shot you down
Bang bang, you hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, I used to shoot you down.

Addy,
Hensem tak hensem, maknyah pun tergila-gilakan dia.

Famia,
JB. Jom la lawan kalau berani.

Buruj,
Kekanda di medan seni, adinda di medan perang. Terbalik ek?

Tasik,
Biar tak boleh blah asal bergaya.

Ariana,
Kimball = Bola Kim?

Rasso,
Sesekali mahu juga rasa nombor satu ni.

CAMP R.P.G berkata...

tok meh main bola cat kt tmpt sye.. http://camprpg.blogspot.com

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin