Rabu, Mac 18, 2009

PANGGILAN

Anak murid aku tanya, "Tok apa khabar?"

Aku jawab, "Sihat. Sihat orang tua. Batuk-batuk. Sakit-sakit sendi. Biasalah tu. Kubur bagi missed call la tu."

Dia jawab, ""Owh, really? Kena bertahan la ye. Baru missed call, belum call 3G lagi. He He."

15 ulasan:

Princess Liyana berkata...

fuh, pedas sungguh jawapan dia..ekeke tp berunsur moden ;P

Kalau mms mcm tk best kan. hehe

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

hehehe...

di 3G kau...

pasni maybe ada video conferencing etc. plak..

hehehe~

-azwanbakhtiar- berkata...

nak bayang macam mana 3G call tu nanti..

addyaholix berkata...

ada dapat sms date confirm ke tok?

haha!

budakbarublaja berkata...

insaf....

Starman of Aosta Valley berkata...

tak nampak lah sgt tua pun

tapi sila simpan rambut..serius lebih hot!

Indrasakty berkata...

Kalau tak ada (baca: belum) cukup kredit, ada alasan tak mahu balas (a.k.a buat-buat tak perasan).

Nizam.Ariff berkata...

3G ? hahaha...

BuRuuj berkata...

panggilan keramat tue tok kalau benar2 berlaku. petanda yang DIA sayangkn kita utk kita kembali pada jalanNYA....

tasikmerah berkata...

bukan yu sgt muda ke tok? he he.

.

miezi berkata...

LOL
kalau 3g nanti, camne la pulak ye tok?

Ariana Naziha Aris berkata...

Alahai tok,
Before 3g kena la MMS.
Baru la petanda sebelum 3g.hihi!

mlar berkata...

Tok, teringat kisah muda-muda Tok dulu.

Cerita Filem Pendek yang dapat sms" Ko ada kat mana?".

Enjin motosikal rosak, tiba-tiba ada kereta tanpa pemandu...

umar_skyscooter berkata...

Aslkm,erm nice blog,erm nk ajak tuan rmh atau sesape je dtg ke kenduri blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com , n jgn lupe linkkn blog sye ni yer,ok bye

Tok Rimau berkata...

Liyana,
Kang blutooth baru tersedak.

Zara,
Takut Tok.

Azwan,
You have one missed call.

Addy,
Nombor yg anda dail tiada dlm perkhidmatan.

Budak,
Apa lagi? Pi masjid sekarang.

Starman,
Gua serius tua tapi gua pakai susuk.

Indra,
Gua silentkan telefon.

Nizam,
3G: Gondrong. Gondol. Gonjeng.

Rujj,
Jangan main telefon kalau bos ada.

Tasik,
Tok dah tempah nesan sendiri.

Miezi,
Tok tak set 3G tu lagi.

Ariana,
Kalau SMS ancaman, tok buat laporan polis. ha ha ha.

Mlar,
Cerita zaman tok kadok tu. ha ha ha.

Umar,
Nice comment.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin