Selasa, April 21, 2009

KACIP oleh PIPIYAPONG


Kalau lu tak kenal Pipiyapong, lu memang lemah pengetahuan am. Apa pun, buku teks mengenai legenda ini sudah keluar. Harga RM20. Boleh beli melalui kedai buku online Soljah.

6 ulasan:

ZARA 札拉 [사랑해~] berkata...

Takkanlah tak kenal..

dia sangat suka buat kuiz mengenai diri sendiri di Mukabuku~

hehehe~

AyAres151 berkata...

saperkah Pipiyapong?

adakah dia makhluk planet marikh yang turun ke bumi untuk menakluk bumi?

sabariah.noor berkata...

mcm tak best je kacip nih...wuahaha!!gelak jht..

ainfazrin berkata...

Yay! Dah bayor. mintak tlg Encik Pipiyapong sign cantik2 sikit untuk saya. Haha.

Pipiyapong berkata...

Gua dengan sain ni tak berapa ngam. Takpe nanti gua hias sikit gua punya sain.

hajar eja berkata...

nak buku nie. ada lg tak? haha

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin