Selasa, Ogos 18, 2009

BERDEBAR TUNGGU ESOK

Pelakon pembantu dan pelakon tambahan sms kata depa tak ada baju sesuai untuk shooting esok. Kelam kabut Tok. Nak pi bundle dan last minit sangat.

Apa lagi, bongkar gerobok cari baju. Mmm... kalau tak jumpa, Tok tukar skrip buat Wrestling je. Tak payah pakai baju.

9 ulasan:

Water Lily berkata...

Tukar jadik pilem yang 'gitu'2 la tok..tak yah pakai apa pun.

Cis! aku ke yang komen ni hahaha!

Princess Liyana berkata...

berdebar bunyi cam orang nak nikah je...hihi slamat bershooting tok!all the best..;)jangan marah2 pelakon yang cun2 tu...hihi. ;P

lizz berkata...

adoi. bace ayat wrestling aje trus tergelak. hampeh lah Tok ni. relax2. hehehe

chempaka berkata...

cite toyol pon ok gak tok. tak pakai baju gak. tak pon upin dan ipin je. singlet dengan suar pendek. huhu.

aloy_paradoks berkata...

haa... kan senang..

Cucu_Sikom berkata...

tok, pelakon tambahan hang cyber ada tak. Hang cyber tak payah pakai apa pun tak kisah. Tak nak jadi hang kebun. Hang kebun dah ada org.

Cik Skaf berkata...

hehehe.. tergelak baca entri tok ni. wrestling pun wrestling lah janji buat filem..

iamstradust berkata...

bila tok kita nak bikin film sama2..nak test color grad saya sekarang ni..maklum lah, edit commercial ni 30 saat jer..tak de feel dramatik sangat

jo berkata...

kalu cerita wrestling gua nak belakon la tok...

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin