Rabu, Ogos 12, 2009

CERITA ORANG SEBELAH


Kawan anak orang itu rumah sebelah sana. Bawak anjing gaduh punya. Bukan anjing biasa tau. Anjing gaduh punya. Hati wa tarak senang tau. Sakit hati.
Kawan anak orang itu rumah sebelah sana. Lu tau la itu budak bawak Vios malam-malam. Pipe bising punya. Vroom! Wa sudah tidur sudah mimpi pun bangun jugak. Hati wa tarak senang tau. Sakit hati.
Kawan anak orang itu rumah sebelah sana. Bawak anjing jalan pukul 3 pagi. Anjing dia sudah gaduh sama Lucky.  Lucky masuk hospital. Kaki sudah patah. Tulang terkeluar. Tak boleh baik punya. Tak boleh sembuh. Esok mahu hantar lagi kasik potong. 3 kaki pun takpe. Boleh jalan. Tapi slow ahhh. Hati wa tarak senang tau. Sakit hati.
Kawan anak orang itu rumah sebelah sana.Wa pigi tanya dia tau. Gua tarak takut gengster. Senai gua tak kisah punya. Gua sorang dia empat orang. Aiyaaa! Wa tadak takut punya.  Apa hal, dari Kulai sampai Senai bawak anjing jalan? Adik Lucky mati kena tembak dengan Bandaraya, wa sedih tapi tak nampak. Boleh lupa. Ini Lucky, hari-hari wa balik kerja kena tengok. Mandikan dia. Tengok kaki dia kudung nanti. Hati wa tarak senang tau. Sakit hati.
Aiyaaaa! Lucky tak ada ong.

7 ulasan:

noor afzan berkata...

LUCKY NOT ALWAYS GOT LUCK~
HEHE~

KENA MANDI BUNGA KOT~

ZARA 札拉 berkata...

oott~

hahhaa~

aduyai~

jauh gak perjalanan tu~

joegrimjow berkata...

kejora mengenal bintang

lizz berkata...

teruja tgk pic itu.macam suka pulak dibuat macam tu.hepi barangkali.hehehehe

Cik Skaf berkata...

haha.. apek tua mana yg bercerita ngan tok ni? apek sebelah rumah ke?

zeemi berkata...

Gua nak tinggal komen sbb nak jadi good looking, quick witted and foxy in general.

Nah, komen ini untuk Tok. Lucky takde ONG.

BuRuuj berkata...

tok, jiran sebelah org cina ka? lu talak lucky maa...

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin