Khamis, Ogos 27, 2009

MENJELANG HARI KEPUTERAAN GUA

Biasanya, mereka panggil jurufoto papan atas Malaysia dan kenakan bayaran kepada peserta. Tapi, itu tak chare kata orang Johor. Kami bukan mereka. Kami dapatkan jurufoto antarabangsa dari Bangsa-bangsa Bersatu dan bagi ceramah percuma. Ya. Masih ada benda yang percuma.

TETAPI, kami buat by invitation only. RSVP untuk kawan-kawan sahaja. Yang istimewa sahaja. Jika Kamu tidak dapat jemputan, bukanlah kerana kamu tidak istimewa. Jangan merajuk. Tempat amat terhad, maka kami terpaksa berpilih-pilih.


BORAK PHOTO
SPEAKER: ALESSANDRO SCOTTI
Award Winning Italian photojournalist and United Nation Goodwill Ambassador.

SCREENING : Short film -Bumbung Aku , Lantai Orang
by Dean Sham + Tok Rimau-JB very own Award Winning Independent Filmmakers.

ADMISSION : FREE (Limited to 30 person)

VENUE: Bangunan Rahsia, Johor Bahru (Kalau aku bagi tahu kau, aku kena bunuh kau lepas itu)
DATE: 27 AUG 2009

DRESS CODE : NO SLIPPER, NO SHORTS, RAMBUT BERSIKAT, KAMERA TAK YAH BAWAK...


Cheh! Siapa buat Dress Code ni? Aku bukan sahaja tak bersikat. Sikat pun aku tidak ada. Tak Chare betul. Ini mesti Yusri Radiohead nak kenakan aku. Nanti aku dan Alessandro boikot event ni, baru tahu.

7 ulasan:

noor afzan berkata...

Haha..
dress code x boleh belah..

noor afzan berkata...

Haha..
dress code x boleh belah..

bijen moretti berkata...

seb baek jauh kat jb nun..
kalo x dah memberontak..

zeemi berkata...

sila lanjutkan exhibition ni ke Penang. Baru dapat pahala lebih.

addyaholix berkata...

kamera tak payah bawak? ermm

addyaholix berkata...

selamat hari tua tok. moga tok tak makin tua.

rambut ada can tumbuh lagi ke tok?

Muhd Rushdi - Didiz berkata...

malam itu,

gua berselipar
gua pakai shorts
gua tak sikat rambut
dan cuma menepati satu perkara
aje, gua tak bawak kamera.

dan gua duduk belakang tok rimau.
hahhahahaha

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin