Rabu, Mac 05, 2008

PLATFORM 11

Ajan: Ramai awek dalam bas tu. Ada rombongan ratu cantik melawat Johor agaknya.

Rima: You duduk sebelah awek la?

Ajan: Doa tidak makbul. Yang duduk sebelah I bukan awek.

Rima: Kejinya you doa begitu.

Ajan: Apa pulak keji?! Bukan doa I yang tidak makbul. Tetapi doa awek-awek yang mahu duduk sebelah I yang tidak makbul. Ha! Ha! Ha!

Rima: Jahat.

25 ulasan:

A t i Q a h berkata...

ek eleh Ajan, lu fikir lu bagus ka?

Tok Rimau berkata...

Atiqah,
Cemburu la tu.

~PrinceSS LiyaNa~ berkata...

nape la sume org nak duk sebelah awek2 cantik je?abestu..awek tak cantik mcm saya ni sape nak duk sebelah..hihi..just joking..=)

elmi berkata...

hensem sangat ke ajan tu tok?

pipiyapong berkata...

ni palsu ni..

Tok Rimau berkata...

Princess,
Soalan trick ni. Tidak mahu jawab.

Elmi,
Dua kali Pipiyapong yang hensem tu pun masih belum sampai separuh Ajan.

Pipi,
Kempen menyerang peribadi kamu tidak akan menjadi. Heh heh.

Azhar Ahmad berkata...

Ahahahahah..... Doa pompuan tu plak tak makbul ye tok?

amirahsyuhada berkata...

ajan itu adaalh lelaki hodoh. dan tidak bermoral, lelaki hodoh selalu berimpian begitu..hahah

Amiene Rev berkata...

Awek-awek itu doa-doanya tidak makbul? Kenapa ya?

husni berkata...

Ajan ni mewakili paling kurang 90% kaum lelaki yang menggunakan sistem pengangkutan awam. Tapi yang lebih misteri lagi adalah sebab kenapa terjadi begitu, kenapa terasa pengangkutan awam menjanji peluang bertemu gadis? Kenapa?

azie berkata...

inilah reverse psychology. bijak2.lenkali kalau tak dapat tekel awek cun, ckplah awek tu yg tak dpt tekel u all, kan tokkkk???

~PrinceSS LiyaNa~ berkata...

pedasnye azie..hihi

leez berkata...

Ajan = lelaki melayu tipikal

amyz! berkata...

teringat kenangan di puduraya ke Tok? ;-)

ICe berkata...

Saya kena halau ke seat belakang sebab dapat duduk sebelah awek cute. Driver Bas begitu prihatin terhadap kami... huhu

-fAiZiQ- berkata...

ice
Driver bas tu jeles sbb awak duk sebelah awek cute. huhuhu...

tok rimau
Saya slalu doa dapat duk sebelah awek dlm bas kt tmn U dulu, tp x penah dapat. Asyik duk sebelah makcik jer... huhuhuhu....

sinaganaga berkata...

*penat berlari-lari ke puduraya*

sinaganaga berkata...

Jam ditangan sudah pukul 8.45 malam. Kami masih di Masjid Jame. Aku ulangi, "Masjidddd, Jameeee!"

Aku berdoa agar Tok Rimau sempat naik bas jam 9.00 malam ke JB.

Tok Rimau berdoa akan ada awek duduk di sebelah dia nanti.

Kamu,
Cuba teka, doa siapa yang dimakbulkan? HA HA.

pipiyapong berkata...

betul..betul..lepas tu dapat duduk sebelah abang askar jenis baran..tapi tok tak beritahu..dia buat diam je.

Tok Rimau berkata...

Azhar,
Mereka berdoa tetapi tak ada yg mengaminkan kot.

Amirah,
Mimpi itu percuma. X perlu bayar. Mimpi la semahunya.

Amiene,
MUngkin mereka banyak dosa.

Husni,
Nak mengorat awek dalam kenderaan private tak boleh. Mereka pandu laju sangat. You knowlah. Woman driver.

Azie,
Ajan tu bijak. 4.1 CGPA dia.

Princess,
Sambal belacan yang pedas sedap cicah timun.

Leez,
Apa yang tipikalnya? Dia ignore Rima. Rima cun tu.

Amyz,
Engkau selalu menuduh aku nostalgia.

Ice,
Kau boleh saman drebar tu.

Faiziq,
Engkau kalau dok sebelah awek pun tak guna. Lidah kelu tak tau ngorat.

Naga,
doa orang tua bermisai lagi makbul.

Pipi,
Jangan la pecah rahsia.

blackpurple @ jowopinter berkata...

Saya sangat malu kalau duduk sebelah perempuan. Saya lebih rela berdiri. :D

waterlily berkata...

Saya takut bersebelahan dengan lelaki pemalu lagi pendiam. Sebab nanti saya ljadi agi pemalu tok.

Tok Rimau berkata...

Black,
Saya pun takut duduk sebelah awek. Takut kena raba.

Lily,
Saya rasa courtesy yang bagus, senyum. Acknowledge your seat partner.

Kalau tidak mahu bermesra, ambil headphone- sumbat telinga. Atau pura2 tidur.

leez berkata...

dia ignore Rima, sbb dia tahu Rima tak sebulu dgn dia.

ChikaDior berkata...

selamat mengundi.
undi dulu.
baru tahu

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin