Isnin, April 28, 2008

PERTAMA KALI AFIMON KE KEDAI GUNTING


:: Before


:: After

Aku tahu kalian nak tulis, "Comelnya Afimon, mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi?!" Kan? Aku tahu la.

Supaya aku tidak riak, ujub, takbur dan bangga diri, Untuk entri ini, ruangan komen ditapis.

20 ulasan:

tasikmerah berkata...

tak melalak plak dia... bagus... emon kita dulu siap nak banjir kedai gunting tuh.. fisrt time punya hal..

rasso berkata...

huhuhu~
dulu nenek yang selalu teman gi kedai gunting masa kecik2...

A t i Q a h berkata...

Hahaha..muka dia cuak sebab tok ambik gambar ke, sebab cuak kat uncle barber tu?

Princess Liyana berkata...

Alahai, comelnya Afimon Tok:)..
boleh berkenalan? Princess boleh tolong guntingkan rambut dia. Lagi lawa dari barber tu gunting:p

aReLaNg berkata...

wah.. afimon mesti banyak ikut muka mama dia kan tok.. ;)hencem laa.. nak no tepon.. ;p

blackpurple @ jowopinter berkata...

Apasal rambutnya lebat, rambut ayahnya pulak tidak...? Kenapa ek...

Tok Rimau berkata...

tasik,
Dia jantan sebenar. tak melalak.

rasso,
Tok dulu gunting rambut sendiri pakai gunting jahit mak.

Atiqah,
Tok bawak gi kedai gunting terus letak dia atas kerusi. Dia tak tau apa India tu buat dgn rambut dia. Itu pasal cuak.

Princess,
takut u buat rebonding la pulak. tak macho.

Black,
One word. Chemotherapy.

Tok Rimau berkata...

Arelang,
014 tekan tekan tak dapat kata Afi.

[ madey ] berkata...

btul2 ikut muke bapak dia...hee

azie berkata...

gila chomel..

abah...eyh silap, tok, nak tempah afimon boley???

ish, TAK KAN LAH untuk saya, untuk anak saya,hikhik(kaber line)

Tok Rimau berkata...

Madey,
ya. Mamak tu muka cam bapak dia.

Azie,
Takkkan la u suka dgn bapak afi. TAKKKAANNNN. Tapi kan mamak tu single lagi. Nak nombor dia?

Princess Liyana berkata...

Ishh..TAKKANNNNNlahh i nak buat rebonding kat Afimon:p. Tak macho la nanti. Nanti i fikirkan hairstyle yg sesuai:)

waterlily berkata...

Tok,
Saya malas komen blog yang ada sunting-suntingan.

Namun begitu...

Demi Afimon yang comel saya gagahi juga.

ps: Kita berbesan tok. (Aiseh lupa. Mana aku ada anak huhuhu...)

rudy bluehikari berkata...

dulu bapak afimon tak bz, bolehlah tebas kepala mon mon. tapi sejak dua menjak dah jadi org pilemmmm mana sempatkan. hahahahaha so terpaksa perkenalkan afimon kpd barber profesional. jimat masa dan tenaga. by the way... anak aku sudah berkenalan dgn barber sejak umur dia 9 bulan. huhuhuhuhu....

xrajunax berkata...

tok, afimon sesuai cutting ala mullet.
stylo. kalau cukur abis tak cun, hihih.

musafir berkata...

Dulu-dulu taknak pergi gunting dengan mak. Sebab anti mak suruh barber tu gunting rambut kita yang kita simpan panjang kat depan. Mana bley!!
Tak cun nanti.

nursoleil berkata...

Apa jua dalam kehidupan, senantiasa ada yang "pertama kali". Mata bundar Afi menceritakan detik itu.....

pengkau berkata...

pandai india tu tahan nafas.
next pru boleh jd calon pkr.

Tok Rimau berkata...

Princess,
Pakai jari pun boleh punya stail.

Lily,
Tapisan sudah dihapuskan. Bebaslah suara.

Rudy,
Sebenarnya lepas cukur rambut dulu dah nak gunting, tapi kesian sangat rambut halus dia tu.

Musafir,
Dua mak wa guntingkan rambut wa. Awie Wings dulu, Menteri penerangan gunting rambut dia.

Nur,
Kalau nakal, dia buat mata bundar, tak jadi nak rotan.

Pengkau,
Kau ni mempolitikkan penguntingan rambut.

bakrihafizhisham berkata...

like.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin