Khamis, April 10, 2008

AKAN DATANG

(Klik gambar untuk saiz bagak)
Sila kumpul wang anda sekarang. Jangan biarkan buku laris ini habis dan hati anda terhiris.

29 ulasan:

waterlily berkata...

Saya sungguh musykil ni. Kenapa lipas? Kenapa tak tarantula ke, lebah ke, semut api ke atau lain-lain serangga.


ps: saya seekor lipas huhuhu :D

f.a.i.z.z.a.h berkata...

ye la tok..kenapa lipas?? geli arr nak pegang buku tu nanti..

pengkau berkata...

tok..
nk book awal2..
tolong poskan..
kalau sudi berikan kontek yg perlu dihubungi..

Pa'chik berkata...

tipu sungguh... bila diklik.. saiz gambar tu tetap gak kecil.. atau lebih kecil.. huhuhu...

bayan berkata...

uwekkk lipas.....[sangat alergik, serius]

Nampaknya buku ini tak akan lama ditangan saya!

azie berkata...

ntah tok..bubuh le gamba spederman ke, cicakman ke, otromen ke..

dugongsenyum berkata...

lipas tak nak lepas.

aku cop satu.

leez berkata...

tak terujanya kulit buku, kasi goosebumps aje.

gambar boleh kasi lagi besar.

Princess Liyana berkata...

Napa lipas tok? tatotla.hihi.

Amiene Rev berkata...

Oh, kenapa lipas itu berwarna asli! Sungguh menjijikkan ini. Bagaimana jika warnanya ditukar kepada warna sayur-sayuran, atau warna sebiji epal.

Oh, apa kata jika dikristalkacakan lipas itu atau dipakaikan cermin mata hitam pada mukanya.

Sekurang-kurangnya lipas itu mati bergaya.

cik daun berkata...

Lipas yang seksi..

PopNina berkata...

nina suke lipas!!!nak nak yg berlakon utk joe apartment tu.. :D

kemat berkata...

leh jemput Dato'Shabery masa pelancaran bku tu nanti, nama dia pun ada samer...

madulebah berkata...

Cantik sungguh lipas ni bergaya.. saya suka!!!

tasikmerah berkata...

tok.. susah tak nak suruh lipas tu posing??..

Tok Rimau berkata...

Lily,
Bila beli buku ini nanti terbongkarlah rahsia lipas itu.

Faizzah,
Lipas sudah mati. jangan risau. Tak gigit punya.

Pengkau,
Booking belum dibuka. Simpan duit dulu. Jangan sampai dimakan lipas.

Paachik,
Jangan percaya iklan. Iklan memang penipu.

Bayan,
Buku ini akan mengubat trauma lipas kamu.

Azie,
Lipas ini leboh power dari Otromen.

Dugong,
Jgn sampai melepas lipas ini. Sediakan baygon.

Leez,
Saiz besar akan disediakan bila sampai masa.

Princess,
Have no fear, I am here.

Amiene,
Lipas ini mati untuk sastera.

Kemat,
Tok akan panggil kerabat lipas juga.

Daun,
Kami minta model kami cover conet-conetnya.

Popnina,
I pun cerita tu. Kita sekepala.

Madu,
Itu belum mekap lagi. Cantikkan.

Tasik,
Lipas tu model professional, dia tahu camana nak pose.

diEla berkata...

nak satu!
walaupun saya seorang yang ANTI lipas, tapi lipas ni seakan punya satu kuasa mahu saya dekatinya..
:)

Roti Kacang Merah berkata...

alahai, terus pening kepala sebab terkejut buka blog Tok terus keluar gambar lipas. SERIOUSLY allergic to lipas, lah... :-(

tukar, can? gambar kucing ke...

A t i Q a h berkata...

Eeeeee....lipas!!!

hey...ini aku berkata...

serious! aku geli lipas!

pipiyapong berkata...

kenapa tak taruk muka gua..??

neeziee@separawaras.com berkata...

ada panduan membunuh lipas didalam??

Princess Of Ma Own berkata...

same je saiz bile tekan..

blackpurple @ jowopinter berkata...

Coro!

FaNaQiLa berkata...

Hi Tok Rimau...
Salam singgah.
Xclear la tulisan kat cover buku tu... Npe mesti 'gangguan seksual' dikaitkan dgn lipas? Musykil..?#@&*%

violet berkata...

uiks...cam menariks
nak gak la...cam mn nak ordar nih?

btw, ni buku ni citer pasal ape ni?

fadz berkata...

afsal tak ajak aku???

mangosteenskin berkata...

adeh...sebelum mati sempat bertelur...

ruslina berkata...

lipas is ok, as long as ia nya jauh dari aku, tersembunyi, merayap senyap2.. tapi bila telentang jadi cover girl pulak, dengan wajah dan bilangan kaki kaki yang jelas... uuuuuuuuuu... dasat sekali efeknya pada emosi aku,,.. memang gangguan tekstual, tok mesti sdg gelak2 geleng kepala dgn response org2an,, <: hehe,

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin