Isnin, April 21, 2008

LAGI

"Nama Tok masuk Berita Minggu 20 April," lapor SMS itu kepada aku di pagi Ahad.

"Penat dah Tok kembang hidung :-8 ) masuk paper. Yang Tok teringin sekarang nak masuk URTV dengan gambar pose seksi," balas aku.

LAWATAN SAMBIL BELAJAR
"Ketika majoriti masyarakat masih buta mengenai blog, katanya blogger seperti Tok Rimau dan Bluehikari merintis minat terhadap blog. "
Ziauddin Sharuddin, Penangan Blog. Sisipan Dimensi, Berita Minggu 20 April.

17 ulasan:

Mazudi berkata...

Caya la Tok.
Tok Rimau memang perintis arena blog kat Malaya ni.

mazudi.com

rasso berkata...

ha ha ha...

tulisan penulis akhbar tu ada bikin orang terguris.... hohoho

azie berkata...

tok, ape barang URTV..masuk MAngga lah..pose tepi kolam renang, tunjuk dada,huhu.

neeziee@separawaras.com berkata...

hebat

madulebah berkata...

Bukan Tok sudah MMS gambar seksi kepada saya ke?

Nanti saya minta kawan di majalah masukkan gambar tok ya.

ha ha ha

Sastri berkata...

tahniah Tok... nak masuk URTV bergambar seksi? pergh... saya akan beli keluaran tu kalau ada... :p

tasikmerah berkata...

mau diusungnya surat khabar tu seminggu.. hehe..

waterlily berkata...

Huyee...bertambah kembang la hidung tok.

Apa-apa pun tahniah tok.

Princess Liyana berkata...

Tahniah Tok! We're proud of you:)
Bolehla fikir nak pakai baju apa nanti pose sexy2 tu. Tak lama lagi majalah Mangga or URTV panggil la tok tu.uhuhu..

p/s: Mana tahu dpt bgmbr dgn Fasha Sandha..haha

pengkau berkata...

takyah URTV..
dalam blog ni pun boleh..
nak ke taknak je..

ayobkelubi berkata...

you go girl!!!...hehehe

A t i Q a h berkata...

Apa pasal dia tak letak gambar tok eh? Gambar Rudy ada pula.
Ke dia dah janji nak masukkan gambar tok dalam Remaja. hoho

rasso berkata...

atiqah,
tok dah tak remaja la... hahaha... tak boleh blah kalo masuk remaja...

Princess Liyana berkata...

Hish Kanda Rasso dan 'Atiqah,
Apa yang kamu berdua ckpni. Tak baik tau. uhuhu.Tok tak mainla Remaja, apa class:p. Tok up lg!:)

fadz berkata...

tumpang seronok!

[ madey ] berkata...

Tok...saya nk jumpe tok...bler free...?
num tok ader ambil kn ari tuh, pls sms me...

tini berkata...

tahniahh tok...

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin