Isnin, April 21, 2008

LU PIKIRRRR LA SENDIRI



Short Film: Mengait Bintang
Penulis: Tok Rimau
Pengarah: Dean Sham
Starring: Nabil Amat (Raja Lawak) & Abdullah Nawi
Hari Pertama Shooting. Lokasi: Jalan Semarak, KL.

19 ulasan:

Princess Liyana berkata...

Uhuhu, there goes DeanSham.Patutla cam kenal je.Mana Tok dengan Mr. Abdullah?.
Takde dlm gmbr pun.
Ecece, dapat bekerja dengan raja lawak..menarik2:)

azie berkata...

tok tak panggil kami casting pon???ni yg kecik ati nih..

tasikmerah berkata...

akan mengaumlah harimau itu dengan kembang kempis hidungnya...

famia berkata...

waaaa ahmad nabil ahmad!
kami suka.

pengkau berkata...

lawa kasut.
mana angkat?

waterlily berkata...

Wa Tok melangkah setuja kali ke depan. Tahniah!

Busy ek?

A t i Q a h berkata...

Oo..Prof tu, Che' Lah kami yeh. Hehe

rasso berkata...

lu nak wa pikir aperrrr?


auuuuwww~

Tok Rimau berkata...

Liy,
Tok kat belakang kamera. Camera shy.

Azie,
Ini filem pasal orang-orang hodoh je. Ha ha ha.

Tasik,
Tok biasa je benda-benda ni. Hidung tok dah tak sensitif. Mungkin sebab ada jerawat.

Famia,
Tok bikin filem ni utk you la.

Pengkau,
Wardrobe beli kat Mat Gian yg kerja part time kat Mesjid Kg Baru.

Waterlily,
Industri filem yg mlangkah ke depan cuba berlari selari dgn tok yg laju ni.

Atiqah,
Sejak bila MrLah jadi milik kamu?

Rasso,
Kebelakangan ni lu banyak auwwww. Ini merisaukan gua.

azie berkata...

owh.utk org2 hodoh ye...erm, patut tak panggil we all..auwW!

tasikmerah berkata...

tok,
yang pegang camera tu pompuan ler laki?.. lawo btul rambut dia.. hehe

Princess Liyana berkata...

ooo. Patotla, untuk org2 hodoh sahaja. Kancil Clan tak dipanggil casting pun:p

A t i Q a h berkata...

tok, milik KAMI sekelas oke. hu hu

rajawali berkata...

;)

xrajunax berkata...

power la tok.



jeles sepanjang hayat aku dibuatnya.

sukses teruss pak!

madulebah berkata...

Tasik merah, rambut dia memang lawa. Tapi harus la itu lelaki. Ko ada nampak ke 'bayangan' tali bra dia? ha ha ha..

tasikmerah berkata...

madulebah,
maner ler tau tak pakai bra.. huhu..

amyz! berkata...

Lawak Nabil bagus-cerdik compare dengan Raja Lawak last year. Bagus gak amik dia berlakon. :-)

green apple berkata...

chenta kat nabil okkkkkk, chentaaa!!!

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin