Isnin, September 15, 2008

TINAJAN



Angelica, perempuan dari Brazil itu mengaku dia lesbian. Patutlah, bila aku lalu depan dia, sedikit pun dia tidak memerhati. Langsung. Menjeling kepada aku pun tidak. Tetapi takdir menemukan kami untuk ngombrol.

"Kita sama," nyata aku.

"Sama bagaimana?" soal dia.

"Aku pun lesbian juga. Lesbian jantan."

Aku susuli dengan tawa. Angelica tidak ketawa. Mungkin dia tersinggung kerana aku tidak ambil serius tentang jatidirinya yang tidak berpaksikan alat kelamin fizikal, tetapi nafsu dan emosi.

Selepas dari itu Angelica sering menjeling aku, tetapi bukan dengan nafsu. Cuma emosi. Emosi marah mungkin. Tidak mengapa. Yang penting aku mendapat perhatian.


LAWATAN SAMBIL BELAJAR
Illustrasi: Flowering Nose. The Art of Seth.

24 ulasan:

BuRuuj berkata...

tok, nie cite betul ke? cite dari cite?

Tok Rimau berkata...

Buruj,
ahli silap mata tidak boleh mendedahkan rahsia permainannya.

snm berkata...

lesbian jantan?
bgmana rupa lesbo jantan ye?

BuRuuj berkata...

tok, sy penah pakai kostum magician mase skolah dulu. tercalon dlm kostum terbaik gitu. tok, dah tukar profession ke? ape la sy nie...ntah ape2 tanya. ekceli, otak dh blurr sgt2.huhu...penat berfikir sepanjang weekend.

rasso berkata...

kecian awek tu... alahai...

dah la chantek... adehhh.....

melepas2....

Abdullah berkata...

Bro, lu ni attention maniac laaa...
(wa pun sama)

missyizzati berkata...

apa saja untuk perhatian. ish3

(komen untuk cik lah jua)

azie berkata...

u memang mau perhatian,ehehe

Princess Liyana berkata...

huhu.attention seeker la you ni;)

Jangan bersedih, ramai lagi di luar sana;p

Tok Rimau berkata...

Liyan,
La tahzan.

Azie,
Tok ni manja la.

Ijat,
Tok mahu spot lite suluh kat tok.

Lah,
Give me a high five.

Rasso,
Rugi mereka jadi lesbo. Tak dapat menikmati keseksian Tok. ha ha ha.

Buruj,
Bawak berehat.

SNM,
Lesbian Jantan = Lesbian yg terperangkap dalam badan Lelaki yang suka wanita.

dugongsenyum berkata...

aku syak dalam lagi tok ada dildo. KAH KAH KAH KAH

rasso berkata...

tok,
sepatutnya ajak buruj....
hahaha... dia dah blur tu... cian....

psstt... nasiblah saya tak nikmat tengok "Keseksian" tok tu.... ha ha ha...

A t i Q a h berkata...

Rasso,
eww. Ha ha.

Tok,
cuba you tarik perhatian dia dan bawak dia ke jalan yang lurus. Eheh.

azie berkata...

keseksian tok???

adoiiiiii..kenapa ai yang normal ni tak rase u seksi? setelah beratus kali kita dating? hahaha

Tok Rimau berkata...

Azie,
Power Tok. Dating sekali rasa cam 100 kali.

Tiqah,
Tok pun jalan bengkang bengkok.

Rasso,
kalau kau perempuan terakhir dlm dunia, bujang terlajak la aku.

Dugong,
Kau tak nampak. Kau tak ada bukti. Okay.

Mr PenyuBiru berkata...

lesbian jantan?? dalam erti kata lain, gay la. hehe..

kel@mbu berkata...

tok, aku rasa dia rasa terancam. jaga-jaga.

Water Lily berkata...

Satu hari nanti saya harap dapat deting dengan tok hehehehe..

zeemi berkata...

aku setuju dengan mr penyubiru.

Princess Liyana berkata...

Kenapa masa kami date dengan tok...

kami....

kami....

emm..tak sedar yang tok sexy rupenya;p..

hik2..

pheeewit berkata...

ahai.. lepas sesi menembak pagi tu.. mereka2 itu terus memandang sipi kepada kita.. haha.. biarlah tok.. tapi diharap kalu mereka dah sedar.. carilah aku ini.. biar aku ajar nikmat yang menyempurnakan.. wakaka

Chika Chika berkata...

yang penting jelingan.
*chika menjeling-jeling*

tasikmerah berkata...

punya ramai anak dara gilakan tok, lesbian jantan jugak yg ko minat tok? alahai...

pheeewit berkata...

tok.. gambar kamu dari posisi menyilaukan kini disiarkan dalam http://freedomfilmfest.komas.org/.. huhu.. aku chemburu..

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin