Khamis, September 04, 2008

BOSAN TAHAP DEWA TUNGGU WAKTU BUKA

Engkau pernah dapat sakit di mana engkau Google nama engkau sendiri? Kemudian engkau tekan link images dan keluar semua gambar-gambar yang berkaitan nama engkau.

Mmm. Dah tak ada kerja sangat la tu.

8 ulasan:

ili syazwani mk berkata...

Jangan risau Tok. Saya pernah ape..

Princess Liyana berkata...

uhuhu. Dasyat tu tok, bukan you banyak kerja ke?;p

Ungku Nor berkata...

Lerr..siannya.

Apa kata Tok main game sementara nak tunggu masuk waktu berbuka.

Tak pun, bawak-bawak la isi masa senggang tu dengan menolong awek Tok masak.

mesti lepas ni dia takkan komplen kenapa spender Tok yang jumlahnya lebih dari 1 tu..
;p

madulebah berkata...

Alaaa saya pun pernah google nama sendiri.

Rasanya itu biasa saja

gunx berkata...

alamak! dah trend ke mende cangginih ?

rasso berkata...

Alalaa....


promote gamba dia ngan nasha la tuuu....


tak koser....

A t i Q a h berkata...

I pernah buat!! ha ha ha!

Amy Z! berkata...

Dont google my name. :-)

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin