Isnin, September 08, 2008

JANGAN ADA EHEM-EHEM DALAM HATI

Blogger sinaganaga berkata...

Nana tu yang... ermmm... ermmm... yang aku... ermmmm... ermmmm... pernah jumpe tu ke? Ermmmmm... ermmmm....


Blogger Tok Rimau berkata...

Naga,
Bukan la. Yang lu jumpa kat ehem-ehem tu nama dia ehem-ehem. Yang ehem-ehem tu dah ehem-ehem. Gaya, mutu, keunggulan. Dia ehem-ehem tapi wa kata ehem-ehem. Mana boleh ehem-ehem. Nana ni lebih ehem-ehem. Casio made in Japan. Lain kali wa ehem-ehem, wa ehem-ehem lu. Lu jangan gigit pulak! Okay?!

14 ulasan:

madulebah berkata...

U bila nak ehem-ehem? Kalau ehem-ehem jangan lupa ehem-ehem kat I tau.

sinaganaga berkata...

Gua mana pernah ehem ehem lu punya ehem ehemmmm! Gua lelaki budiman, wo!

Water Lily berkata...

ehem..ehem..tak faham aku.

tasikmerah berkata...

ehem.. ehem... tok ehem.. ehem naga...? ehem..ehem...

A t i Q a h berkata...

Ni movie negara mana ni. Banyak benar censored nya.

rasso berkata...

macam cakap dalam toilet jer bunyinye... ha ha ha...

amirahsyuhada berkata...

pening aku..

Chika Chika berkata...

ehem ehem.
tok ni lain macam ja sejak private blog neh.

ehem ehem

azie berkata...

berapa punya banyak ehem ehem daa....

Tok Rimau berkata...

Madu,
I ehem-ehem you very much.

Naga,
Gua caya sama lu.

Water,
Ini adalah ujikaji gantinama umum ehem-ehem. Dapatan menunjukkan, ehem-ehem adalah ganti nama/sifat/perbuatan yang menjurus kepada sesuatu yang nakal.

Tasik,
Betul seoperti yg diehemkan.

Atiqah,
Negara Goheadgostan.

Rasso,
Tak lawas la rasso.

Amirah,
Dapatkan panadol.

Chika,
Jangkitan ehemism la Chika.

Azie,
Jangan pernah ehem dengan ku.

Abdullah berkata...

Bro,

Ehem ehem..ehem ehem...EHEM!...

ah...lega tekak wa....

dugongsenyum berkata...

Ehem... ehem... sakit tekak berbuka minum ais daa. hehe

dugongsenyum berkata...

Jangan ada batu dalam pundi.

Ehem ehem macam orang tak lawas kencing gamaknya. Haha

Princess Liyana berkata...

Tok..
ber ehem-ehem plak..
I pun nak ehem-ehem la...;)

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin