Khamis, Julai 16, 2009

BAD BOY


Semua perempuan suka Bad Boy walaupun mereka tahu akhirnya Bad Boy akan melukakan hati mereka. Bad Boy lebih fun barang kali.

Di kalangan perempuan. Bad Girl biasanya dipandang keji oleh girls lain. Di kalangan lelaki, lain. Bukan perempuan sahaja suka Bad Boy. Lelaki pun suka Bad Boy. Bukan suka untuk dibawa tidur la tetapi suka dalam bentuk respect. Respect dia boleh buat sesuka hatinya. Respek kepada ayat-ayatnya. Respek kepada karismanya. Respect kepada Bad Boy kerana aweknya yang ramai. Bad Boy ada daya penarik yang tidak dapat dinafikan. Ini membuat lelaki lain risau sikit la kalau Bad Boy sudah mula mengendeng awek dia. Nanti awek dia pasti berpaling arah kepada Bad Boy.

Dalam pada kita respect Bad Boy ni, kita doakan  Bad Boy tidak tukar orientasi jadi gay. Susah juga kalau lelaki sendiri tidak ada daya tahan diri ke atas Bad Boy.

p.s.
Kita akan bincang soal syurga dan neraka dalam bab lain.

9 ulasan:

iamstradust berkata...

tok ajar saya jadi bad boy plzzzzzzzzz

Princess Liyana berkata...

i tk minat bad boy...;P

Coz i know, sooner or later, the probability utk dikuciwakan sgtlaa tinggi ;P

Pandai kan i? ;P

Mr PenyuBiru berkata...

patutlah ramai minat kat aku.hahaha

terrarosa berkata...

bagaimana pula pendapat Tok tentang gangster's paradise ?
kira baik sket dari Badboy ke ?

jo berkata...

bad boy ni kool..
tapi kalu bab pakwe, aku suka rich boy...

ZARA 札拉 berkata...

hehehe~

ku tak kisah bad boys ke apa ke..

kalau gay pun takpe..hahaha~

aku mau bisexual, ada kenal sapa2 Tok?

rasso berkata...

entri yang ada unsur dakwah...

lydiarayyan berkata...

they know how to love..they know how to hurts~~~...

love them..hate them..

Tok Rimau berkata...

razaisyam,
Tok tak ajar itik berenang.

Liyana,
U patut dapat 1st Class. Pandai sangat.

Penyu,
Riak sungguh kamu.

Terra,
Hip hop dakwah boleh membina umah.

Jo,
dasar mata duitan. ha ha ha

Zara,
tak kenal la pulak. Org je kenal tok.

Rasso,
dakwah la sangat.

Lydia,
hati hati tau bermain api.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin