Sabtu, Ogos 16, 2008

MAGIK OLIMPIK

Dari dulu sampai sekarang aku tidak faham tennis. Kenapa kiraan mata tennis terloncat-loncat?

Sekarang ada satu benda lagi yang buat aku musykil. Bola-bola tennis itu dimasukkan ke celah skirt dan hilang. Magik. Mana pergi bola itu?

Sampai bila-bila pun aku tidak faham tennis.

.........

Aku bagi 10/10 untuk atlet di bawah:

17 ulasan:

org.sepi berkata...

tok suka acara tennis wanita ke? :p
comeyy nyer atlet berbaju pink ituu \(^0^)/

Pegawai Khalwat berkata...

oooo....

renang dan terjun papan anjal wanita hang paham tak perkiraan matanya?

aku ulang, matanya.
bukan mata kita.

Pa'chik berkata...

sekarang takde kira 10/10 dah tok imau...

sekarang kira mata artistik, campur ngan difikelti...

cikgooden berkata...

aduiii...sakit perut. gelak kuat sangat...(..baru bangun, tadi jatuh kerusi, tok).gelak. Klaka laaaa.

blue_cherry berkata...

Betul laa TR buat sy tergelak sorang malam2 nih..

Kelakar giler!!

Mr PenyuBiru berkata...

walaupun aku tergelak lihat video tu, tapi jauh disudut hati, belum tentu aku boleh buat apa yg dia buat.kira hebat la tu,dah jatuh bleh bangun, pahtu kover baik punyer.hehe..

Danielle_Corleone berkata...

yang tu gua paham! hahaha!

A t i Q a h berkata...

Tok, jemput la beliau datang ke Maskara. Ngeh ngeh ngeh.

Dila Raden berkata...

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

dugongsenyum berkata...

lawak jimnastik hahaha

BuRuuj berkata...

tok tak reti ek? meh sy ajarkan. terer main tenis tue tidaklah, tp sikit2 tue boleh laa...best tau main tenis.

pasal bola n skirt tue, dia masukkn dalam poket skirt laa.. apela tok nie. tula...byk sgt fikir.

PakciQue berkata...

Kenapa Malaysia tak hantar kontigen gimrama ke Olimpik erk..?

Dan semalam, harapan emas pertama Malaysia terkubur jua..

yaabbna berkata...

Aku pun tak faham apsal dorang nak spare bola dlm poket atau dlm skirt.
Nak katanya prepare utk 2nd ball bkn jugak sbb bila kene buat 2nd servis..dorang mintak bola dari ball picker gak.
Ke dorang nak rasa bola tu bergesel dan sbb tu bunyi bila ambik pukulan semacam je.hehe

ayobkelubi berkata...

ha ha ha tok,dlm skirt tu ada poket lah!.

ha ha ha

ke sebab nak rasa pengalaman baru?.

ha ha ha

Tok Rimau berkata...

Ayob,
mana nak muat Yob. Mini skirt tu. Mana nak letak saku?

Yaabna,
Cuba kau pejam mata masa tonton tenis. Serena Williams kata Urgggggh!

Pakcik,
Aku bangga dgn Perak. Okay la tu.

Buruj,
Tok rasa ada some kind of ball clipping device dlm skirt tu. Kalau ball masuk, dia clip.

Dugong,
Badminton pun lawak gak.

Dila,
Jgn ketawa kuat-kuat, nanti hilang ilmu.

Atiqah,
Cadangan yg baik. kami cuma takut Rumah Pena roboh jadi tempat gayut.

Dan,
Share la. Care to enlighten me?

Penyu,
Yakin boleh. Cuba kau gayut kat kipas.

Blue cherry,
Patut la tok dengar suara mengilai malam2.

Cikgu,
Kau jimnastik atas kerusi ke?

Paachik,
Dah tukar ke? Difficult nak faham ada la.

Pegawai,
Butalah mata buta.

Sepi,
Tennis wanita yg suka tok.

-myza- berkata...

nice blog tok rimau.

saudagar gaRAM.. berkata...

kawan gua..
tengok tennis wanita..

semata mata mau dengar suara gadis dari RUSSIA dan dari ntah mana sorang lagi tu..


AAAHHHHH...
UHHHHHHHH...
AAAHHHHH...
UHHHHHHHH...


mata dia segar..
tapi dia cam lu..

tak paham kiraan..

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin