Khamis, Ogos 07, 2008

WAKTU KEMUNCAK JB-WOODLAND

 
Good Fence-Bench Design for your butt.

31 ulasan:

sitinurulhawa berkata...

sejak mat selamat tak jumpa2 ni, memang seksa nak melepasi woodland check point. kali lepas saya bertolak balik dr ubi jam 6ptg, sampai rumah hampir jam 9malam. macam nak tercabut kaki sbb kereta manual.

saya salute kesabaran org yg hari2 dok berulang tu

Mr PenyuBiru berkata...

gambor last tak tahan tu.hehe..

cikgooden berkata...

gambo last!...kecik nau besi tu tok!...

Tok Rimau berkata...

hawa,
kalau tak iya-iya mmg tak gi Singapore.

penyu,
besi tu kuat. boleh tahan. aku pun lepak atas besi sebatang utk melabuh punggung.

cikgoo,
setelah lama berdiri, besi itu mmg dinantikan.

SHIMI berkata...

Dunia pun tahu Causeway tu bz. Apa kata ramai-ramai je berenang ke seberang tambak

Princess Liyana berkata...

Auww~gambar last itu. :)

rasso berkata...

Kat mesia pun kene pakai style mcm tu.... Hahaha

DeanSham berkata...

Besi fence-bench tu, buat bontot aku sakit je, setakat 5min bole la tahan, kalau lama skit, sengalnya sampai ke tulang gitu!

Mak Su berkata...

Assalamualaikum, saya berjalan2 mencari info ttg blook dan sampai ke sini, eh.. nak tumpang duduk boleh?

Tok Rimau berkata...

Maksu,
Sila ke Maskara untuk dapatkan blook.

Dean,
Tengok bontot juga. Ada yang sesuai dan ada yg tak sesuai dengan besi ni.


Rasso,
Kat Msia penantian tak lama, so okay la.

Liyana,
Jgn risau, besi tu tak bengkok.

Shimi,
Berenang ke seberang satu kesalahan.

azie berkata...

tok snap tak bajet langsung:P

Princess Liyana berkata...

Kalau bengkok macam mana?Nanti i pun nak tryla duduk mcm tu:p

A t i Q a h berkata...

Majulah Singapura!

BuRuuj berkata...

nie nk tunjuk waktu kemuncak ke, nk promote bangku singapore? =)

generasi berkata...

tok rimau nie guru kat smkgp ke...
kalau betul nie generasi yang saya cakapkan 2

ili syazwani mk berkata...

Tok. Memang paling benci la kat Woodland tu. Naik bas. Turun bas kne lalu kastam. Pastu rebut2 balik naik bas.

saudagar gaRAM.. berkata...

tok..

gua ke singapore 16 hb..
kena dok bench tu jgk ar nampaknya,baru cukup syarat mau ke singapore..


hahaha....

tasikmerah berkata...

macam dalam tin sardin..

artisticklytouch berkata...

tu dia, sia pat tingkat katanya!

Chika Chika berkata...

erk.

astig berkata...

Saya lagilah nekad... kalau di waktu kemuncak berjalan kaki terus dari causeway spore to check point jb... amacam ade larat tak? by the way.... tok macam sy perasan ada simbol no photograph la kat woodlands causeway tu..... ooooOooo... bilang abg ala-ala gurkha yg pegang senapang tuuuu...

IdzaRis berkata...

mokcik baju ijo tu dah penat giles menunggu...

si tikus kampung berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
si tikus kampung berkata...

waa tok..lu memang berani...ambik gambo di kawasan larangan...dah bole jadi spy nie..gua terus je menapak seberang tambak kalau di waktu puncak..:)

l.i.f.e berkata...

kan boleh guna 2nd link?

Tok Rimau berkata...

Life,
2nd link tak ada public transport.

Tikus,
Kaki wa sakit nak menapak atas tambak.

Idza,
Tok memahami hati makcik ijo itu.

Astig,
Gambar larangan utk kamera hitam. Kamera henpon tak ada larangan. ha ha ha. Kena tangkap naya ni.

Chika,
Burp!

Art,
Ada masa jom la ke Selatan.

Tasik,
kalau sardin ada kaki, pasti terkehel kaki dia.

Garam,
Singgah UTM utk nyanyi 3 insan bercinta?

Ili,
Kalau tak iya iya mmg tak pi.

Generasi,
Salah orang. Tok bukan cikgu.

Buruj,
Nak promote simple creativity boleh membuat orang berterimakasih.

Atiqah,
At least lagu kebangsaan mereka ori.

Princess,
U kecik. Tak membebankan besi tu.

Azie,
Bajet camna? Ini kawasan larangan kamera. Snap curi ni semua.

Danielle_Corleone berkata...

tok interview ari tu dah masuk paper gua, sabtu lalu. gua lupa nak bgtau. tok mau? saya ada simpankan, kalo jumpa nanti saya berikan. hehe. :-)

apek terror berkata...

hai..gua smlm blk kg woodland...kalau x boleh saing ngn lu blk x la wa boring tok rimau..

Op berkata...

aku raya tahun ni di singapore. singgahlah tok.

Azzam Supardi berkata...

Ha ha! Muat-muat tu.

Si Semut Skema berkata...

wakakakaka.
vuntuts..
wakakakaa

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin