Khamis, Januari 29, 2009

LEBIH KECIL, LEBIH TERAMPIL

Sudah pupus akbar-akhbar bersaiz besar yang boleh dibuat saprah waktu makan malam. Berita Harian pun dah bersaiz comel, zaman dah berubah katanya.

Kempen perubahan Berita Harian ke saiz tabloid dipacu dengan slogan "Lebih Kecil, Lebih Terampil." Jika akak bertuah, akak dapat t-shirt percuma kempen Berita Harian ini. Terpampang di dada baju "Lebih Kecil, Lebih Terampil." Tetapi kak, bukan saya nak kutuk, kalau akak cuma boleh masuk dalam t-shirt bersaiz XXL atau lebih besar sahaja, tolonglah jangan pakai baju tu.

Kalau akak pakai juga, nanti orang kata akak dalam penafian.

11 ulasan:

dugongsenyum berkata...

Aku tersinggung. Walau pun aku bukan dari golongan 'akak'.

Haha

Princess Liyana berkata...

kalau lebih besar, lebih apa ek agak2 tok? ;P

Hmm..kalau org kecik pun segan nak pakai gitu, tk taula org yg lebih besar. hehe

addyaholix berkata...

aku lebih suka yang besar tok. biarlah kalau tak terampil.

sinaganaga berkata...

hahahahaha

BuRuuj berkata...

eh, baju besar best ape. jimat, takyah pakai seluar atau kain. hahaha...

cT cHaN berkata...

erk..
pe slhnye tok kalo dy nak pkai jgk..

tasikmerah berkata...

hahahaha... betul lah tok.

:)

Abdullah berkata...

remind me not to wear size L anymore...huhuhuh...

azie berkata...

haih~

A t i Q a h berkata...

Confidence level dia tinggi la tu maknanya.

Tok Rimau berkata...

Dug,
Pakai la baju LEBIH BESAR LEBIH TERAMPIL.

Na,
Lebih besar lebih mantop.

Dy,
Kita serupa.

Ga,
ha ha ah. Gelak dangdut.

Ruj,
Birthday suit lagi la jimat.

Ct,
Kalau dia pakai gak, Tok butakan mata tok.

Tasik,
Betul kata cicak.

Lah,
Kalau kau pakai S, lagi la menjolok mata.

Qah,
Overconfident namanya.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin