Selasa, Disember 02, 2008

HARIMAU MENGAKAL SAUDAGAR


Gua berlagak macam jutawan. Gua kata dengan Saudagar Garam, gua akan bayarkan yuran untuk dia dan kawan-kawan masuk Barcamp JB nanti.

Barcamp adalah sebuah persidangan di mana peserta berkongsi ilmu dalam suasana yang terbuka. Barcamp JB (6-7 Dis. 2008) akan menumpukan kepada keusahawanan serta teknologi maklumat dan komunikasi.

Suka betul Saudagar Garam. Loncat-loncat dia riang. Teruja sangat la tu. Gua pun bagi dia url untuk laman Barcamp JB. Dia pun baca. Dua tiga kali dia baca.

"Lahabau!" kata dia.

"Apasal?" Kata gua.

"Masuk Barcamp ni free je. Mana ada kena bayar."

"Hi! Hi! Hi!"

"Tak pe. Ada ubi ada batas! Ada lori ada bas! Tunggu."



p.s.
Gua juga akan bayar yuran untuk Syed Cengkeh Terpileh dan untuk lu juga. Jom! Sila uar-uarkan.



LAWATAN SAMBIL BELAJAR
Mari belajar bikin Stop Motion.

3 ulasan:

saudagar gaRAM.. berkata...

gua amek masa hampir 5 second utk menyedari penipuan ini..

hahaha...

rasso berkata...

promot baek nampak tok... nampaknya tak lama lagi pakai iPhone 3G lah nie... alahai~

ape lagi tokk... ekekeke

addyaholix berkata...

aku suka!
aku suka tok!
lawak tok memang international kata pakcik aku kat kampong!
haha!

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin