Selasa, Disember 09, 2008

HO HO HO KATA SANTA

Aku tolak troli dan Pak Long pilih barang yang dia nak beli. Radio siar-raya berdendang lagu Jingle Bell. Ulang-ulang silih ganti lagu Krismas. Loop satu album The Best Xmas Songs agaknya.

Sampai di pokok krismas tinggi 10 kaki, aku pun mengeluh. Raya Haji esok, "tak ada tanda-tanda pun pada hiasan. Krismas dah sampai dulu."

"Hari Natal memang pasal shopping. Raya Haji pasal apa? Pasal korban. Tidak perlu ada hiasan-hisan di shopping complex," sambut Pak Long.

Dush! Aku kena.

Diam sejenak menjilat luka. Bagi laluan kepada malaikat melintas.

"Kenapa kita selalu dapat troli yang roda senget?" aku ubah topik.


..........

Tag:
Question: If you weren't straight, who's the celebrity(s) of the same sex would you ask for date ? from Miszazie.

Answer: I'll date Tok Rimau (writer/actor/director)
 
Ha! Ha! Ha! Vain! Don't hate me 'coz I'm beautiful.

12 ulasan:

azie berkata...

ya allahhhhhhhh

nyesal ai tag u,kah kah kah..dpt jwpn camni plak aih,ahaha

btw, i never hate u coz u're beautiful,hikhik

Princess Liyana berkata...

ceh..patotla laju je jawab tag..ahaha..date diri sendirila tu...huhu i taula u femes;)

DeeN berkata...

HeHeHe..
Satu senyuman utk jawapan yg jujur.

Err..

rasso berkata...

jarang ada orang syok kat diri sendiri nie... ha ha ha...

tasikmerah berkata...

manis je muka yapong kat belakang tu aku tgk tok... ha ha.





.

sabariah.noor berkata...

tok suke bajet kacak dan macho~

;P

rudy bluehikari berkata...

aku suka word [writer,actor,director] tuh....

aku? [writer,actor jerrrr] :P

amirahsyuhada berkata...

aku setuju tasik merah, orang kat belakang tu macam lurus dan charming gitu..haha. Terangkatlah Yapong.

Tok Rimau berkata...

Amirah,
Nanti kasi potoshop ini foto. Buang yapong.

Rudy,
Esok masih ada. Masaih boleh jadi karyawan serba boleh.

Sab,
Media adalah alat manipulasi.

Tasik,
Yapong kim salam kat kamu. Sudah. Lap airliur tu.

Rasso,
Love yourself!

Deen,
Jgn la kedekut senyum.

Ena,
Tak tergamak mak nak jadi gay.

Azie,
Sesal dahulu pendapatan. Sesal kemudian cukai pendapatan.

addyaholix berkata...

patutnya aku pon jawab macam ko tok.

adehh!
sah memang aku tak kreatif haha!

Rajuna berkata...

kalau aku ada gedung akan aku hiaskan gedung aku dengan gambaran lembu dan unta yang berdarah sempena raya korban.

kayusakti berkata...

tok harimau,

i suka style gambar macam ni.
nampak stylo

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin