Rabu, Disember 24, 2008

LUPA DIRI

"Di negeri orang jangan lupa diri," kata aku kepada dia di KLIA. Dia akan terbang ke Australia.

"Kalau orang lupa diri nanti, orang tengok MyKad," kata dia loyar buruk.

Pap! Aku ketuk kepala dia dengan majalah yang aku pegang.

"Orang serius ni."

"Baik Pak Ngah."

10 ulasan:

addyaholix berkata...

olohh!

ayah selalu pesan macam tuh.

A t i Q a h berkata...

Dia pegi sana ambik kursus nak jadi lawyer ke?

tasikmerah berkata...

kau di oversea dulu lupa diri tak tok? he he..

BuRuuj berkata...

err...tok dh nk fly oversea ker?

sicarangkulina berkata...

... nasib baik ada majalah je kat tangan tok. buat nya ada spanar ke. hehehe...

tok... thanks sebab datang tegur saya ye (maskara-balak malaya). rasa macam mimpi, rasa macam jumpa selebriti. hehehe...

Abdullah berkata...

Majalah tu tahap Ujang ke tahap majalah Saji...klu Saji tu sakit wooo...

pipiyapong berkata...

lutut ada pakai lutut laa...baru ingat sampai bila bila..

hegira berkata...

sicarangkulina: bukan macam dah. tok MEMANG selebriti. :)

kalau dia bawak mykad, memang buleh ingat. kalau tertinggal???

ayobkelubi berkata...

lu kasi tinggal tanda sket patutnya, mmg dia tak lupa diri punya lah

khadijah berkata...

hey tok harimau.
i'll link u..
nice blog :DD
menarik :)

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin