Rabu, Disember 03, 2008

STATUS OF THE DAY AWARD

Status Update Facebook adalah satu seni puisi. Aku suka status:
a) yang membuat aku teruja (ketawa/menangis/tersentuh hati)
b) yang sarat dengan cerita walaupun dalam 1-2 baris ayat.


Oleh itu aku persembahkan Tok Rimau's official selections:

26/11 ADii Ibrahim mengira bijik limau dalam teh o ais limaunya.
27/11 Sham Hardy berkata-kata: kawan biar beribu, admire biar beratus, scandal biar berpuluh, sayang hanya pada satu.. ;p.
28/11 Shah Abg Halil sedang memasak sebuah plot yang cukup bagus untuk meletupkan kebahagiaan orang yang menzaliminya.
29/11 John Hafiz wants someone he can grow old and have plastic surgery with.
30/11 Tiada pemenang: Semua status macam palat. Esok masih ada.
1/12 Affandi Mustapa Sedang memadam nombor telefon kawan² yang tak tahu angkat telefon. Apa guna telefon tu? Miscall saje ke?
2/12 Nurul Asyura kena behave dalam facebook sebab suaminya sudah berfacebook juga... :P.

3 ulasan:

addyaholix berkata...

2/12 Serupa Affandi Mustapa. Aku padam nombor 'kawan2' yang dah lama tak update aku.

3/12 Shima nyesal ajar tunang main internet. Sekarang tunang ugut minta emel. Tapi shima senyum bila tak minta password. Dia tak tahu ke nak buka emel guna password? Kena banyak belajar!

tasikmerah berkata...

aku nk kena berfacebook juga lah tok.



:)

fandi berkata...

eh, ada di sini? oh tidak.

Cerita Berkaitan

Blog Widget by LinkWithin